Om företaget

 

Hög kvalitet, hantverksmässig precision, ett nära samarbete, respekt och omsorg om våra kunder, har präglat Frese Skyltar sedan företaget grundades 1924 av Richard Frese. Företaget är ett av de äldsta och största företagen i Sverige för framtagning av skyltar och gravyrer. 

Med över 3000 kunder från Kiruna i norr till Italien i söder har Frese Skyltar efter starten utvecklats till att bli ett modernt företag inom gravyrteknik och skyltproduktion. Tillsammans med traditionellt precisionsarbete och ny laserteknik kan Frese Skyltar hantera både små och stora serier med samma höga krav på kvalitet och leverans-säkerhet.

Frese Skyltar är marknadsledande inom:

  • Skyltar
  • Gravyr och lasergravyr
  • Hyresgästregister
  • Informationstavlor
  • Utfrästa texter
  • Schabloner
  • Digitalprint och folieskyltar
  • Taktila skyltar

 Tiillverkningen sker i egen fabrik vilket innebär full kontroll av hela produktionskedjan och säker och trygg leverans för våra kunder.

 Fresegruppen

År 2009 förvärvades det Lundabaserade CAD-Gravyr AB av Fresegruppen för att ge ökad kapacitet att möta en allt större efterfrågan inom lasergravyr.

År 2012 införlivades även skyltföretaget Zynaz AB .

Zynaz har funnits sedan 1996 och har under den tiden utvecklats från ett renodlat skyltföretag med specialitet på skuren vinyltext, till digital 4-färgsproduktion. Med sin erfarenhet och stora kunskap inom digital storbildsframställning är Zynaz det perfekta komplementet som gör att Frese Skyltar är rustade för framtiden som en komplett leverantör inom sin verksamhet. 

Merparten av alla förfrågningar rör specialanpassade produkter.

Vi hanterar alla typer av skyltmaterial, storlekar och antal samt anpassar dessa till olika miljöer. Detta tillsammans med vårt gedigna hantverkskunnande gör Frese Skyltar till ett unik företag i sin bransch.

Frese Skyltar lägger ner stor omsorg inom områden som miljö, produktion, kvalitet och leveranssäkerhet. Kunden är alltid i centrum. Våra relationer till kunderna bygger på långvarigt och ömsesidigt förtroende, som utvecklats genom åren tack vare kunskap, erfarenhet, förståelse och intuition.

Frese Skyltar – när du vill Zynaz

Adress: Bariumgatan 13, 213 64 Malmö   Telefon: 040-14 32 70    Fax: 040-143279  Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Web: freseskyltar.se

© Copyright 2018 freseskyltar.se     Alla rättigheter förbehålles.