Fasadskyltar

Vi gör alla typer av fasadskyltar. Fyrkantsvikta, plana, runda, rektangulära, stora och små.

BOKSTÄVER

Profil 00
Profil 00 är en obelyst plan bokstav tillverkad av aluminium, natureloxerad aluminium, akryl eller rostfritt. Bokstaven monteras med distans från fasaden, individuellt med distansstift eller på horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg. 
Profil 01
Profil 01 är en obelyst reliefbokstav tillverkad av aluminiumplåt som lackeras i valfri kulör. Bokstaven monteras med distans från fasaden, individuellt med byglar eller på horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.
Profil 03
Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackeras i valfri kulör. Dioder monteras på bokstavens vitlackerade bakstycke. Profilen går också att beställa i ett utförande av akryl, där dioderna monterats i ett spår på baksidan.Skylten monteras individuellt med distansbultar, eller på ram lackerad i fasadens färg. Belysningen är indirekt och riktas således mot bakgrunden, vilket skapar s.k. coronaeffekt.
Profil 04
Bokstavens tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som fästs till bokstavens sida med en plåtlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.
Profil 05
Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som man fäster på bokstavens sida med en plastlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioder monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.
Profil 6
Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som man fäster mot bokstavens sarg med infällda skruvar från sidan på profilen. Akrylfronten folieras med valfri folie eller print. Dioder monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven kan separatmonteras eller monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackas i bakgrundens färg. 
Profil 8
Bakstycket på bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Dioder monteras i bokstavens botten och fronten är en i akryl tillverkad motsvarande profil som passar ner i plåtprofilen. Bokstaven kan monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

LJUSLÅDOR

Förutom våra profilljuslådor SP16 och SP20, tillverkar vi även ljuslådor av aluminiumplåt i alla upptänkliga former. Vi gör både runda, ovala, kvadratiska, rektangulära och konturerade efter olika önskemål.

SP 16 Enkelsidig Ljuslåda
Stadig skyltlåda avsedd att placeras mot fasad eller på tak. Passar bra för större format. Skyltlådans sida och list tillverkas av extruderad aluminiumprofil i160 mm djup. Profilen finns i obehandlat utförande, anodiserad eller brännlackerad i valfri kulör. Baksidan tillverkas av aluminiumplåt med vertikala förstärkningar. Skyltlådan är i standardutförandet försedd med akrylfront och bestyckad med lysrör. Som tillval finns olika frontalternativ och LED-belysning.

SP 20 Dubbelsidig Ljuslåda
Stadig skyltlåda avsedd att placeras stående, utstående från fasad eller hängande. Skyltlådans sida och list tillverkas av extruderad aluminiumprofil i 200 mm djup. Profilen finns i obehandlat utförande, anodiserad eller brännlackerad i valfri kulör. Skyltlådan är i standardutförandet försedd med akrylfronter och bestyckad med lysrör. Som tillval finns olika frontalternativ och LED-belysning.

Akrylfront:
Front av akrylplast. Texter och emblem tillverkas av aluminiumplåt, akrylplast, vinylfolie eller screentrycks.
Dekaperad plåtfront:
Ljuslådefront av aluminiumplåt där texten negativt fräses ur och monteras med en akrylfront bakom. Akrylen kan vara opal eller färgad och med vinylfolie är färgvalen ännu fler. Texten lyser negativt ur plåten genom akryl och eventuell folie.
Profil 10
Ljuslådefront av aluminiumplåt där texten negativt fräses ur, varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av 10 mm akryl som beläggs med folie eller 3 mm färgad akryl. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten. Texten kommer att lysa i ytterkonturen och kan även lysa framåt om man använder transparent folie eller akryl.
Profil 15
Ljuslådefront av aluminiumplåt där texten negativt fräses ur, varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av 15 mm akryl som beläggs med folie eller 3 mm färgad akryl. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten. Texten kommer att lysa i ytterkonturen och kan även lysa framåt om man använder transparent folie eller akryl.
Profil 20
Ljuslådefront av aluminiumplåt där texten negativt fräses ur, varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av 20 mm akryl som beläggs med folie eller 3 mm färgad akryl. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten. Texten kommer att lysa i ytterkonturen och kan även lysa framåt om man använder transparent folie eller akryl.