Gravyr

Djupgravyr

Den traditionella djupgravyren ger ett klassiskt, rejält och välarbetat intryck. En roterande fräs används för att gravera in texten i materialet. Texten kan sedan antingen färgfyllas i önskad kulör eller lämnas ofylld. Djupgravyr passar så väl för utrymmen som kräver gedigna och slitstarka skyltar som för den som vill ha en firmaskylt med exklusiv framtoning.

Djupgravyr kan utföras i de flesta material. Vanligast är plastlaminat, akrylplast, aluminium, mässing, koppar och rostfritt stål men vi har även utfört gravyrer i exempelvis diverse träslag, hårt läder, guld och silver. Allt efter önskemål.Eftersom vi har en lackeringsavdelning finns det även möjlighet att få skylten klarlackerad eller lackerad i valfri kulör. En graverad metallskylt som sköts på rätt sätt har en mycket lång livslängd som ytterligare kan förlängas genom att skylten lämnas in för renovering.  I det enskilda fallet gör vi en bedömning om renovering eller nytillverkning är lämpligast.

Lasergravyr

Lasergravyr passar såväl för gravering av mycket omfattande serier (exempelvis nummerserier) som enstaka skyltar. Det ger många möjligheter för märkning och gravyr i och med att det kan utföras på så vitt skilda material som plast (dock ej PVC), eloxerad aluminium, rostfritt stål, glas, trä, papper, gummi, läder och melamin, m.m.

Lasergravyr ger möjlighet att utföra mycket detaljrik gravyr utifrån såväl filer med vektorgrafik som högupplösta bildfiler.

Tveka därför inte att höra av dig till oss om du vill veta mer eller behöver hjälp med lasergravyr.

Rumsnymmerskyltar

Lasergraverad plastlaminat. Levereras antingen med DH-tejp på baksidan eller med hål. Enstaka nummer eller hela nummer serier. Tillverkas i alla möjliga storlekar. Kontakta oss för offert.